Enologija
Sva kemijska sredstva za enologiju, vinogradarstvo i podrumarstvo. Za čuvanje, konzerviranje vina, vrenjače, pipe, čepovi, krunski zatvarači, lampe.
Jedan od glavnih preduvjeta za proizvodnju kvalitetnog vina je, pored kvalitetne sirovine i pravilna upotreba enoloških sredstava. Težnja svakog vinara i podrumara je da dobije što kvalitetnije vino od sirovine - grožđa kojeg je proizveo ili kupio, odnosno da kvalitetu grožđa pokuša preslikati i na kvalitetu vina, te po potrebi ispravi određene nedostatke, mane, ili greške.
Iz naše ponude izdvajamo: sredstva za čuvanje i konzerviranje vina, askorbinska kiselina, loj za bačve, vazelinsko ulje, vinobrani, bistrila, pipe za bačve, čepovi, čepilice i drugo.
Izdvajamo
DISACIDAN
Sredstvo protiv viška kiseline u vinu. Djeluje na kiselinu u vinu i tako ublažava rezak i opor okus.
Uzrokuje umjereno otkiseljavanje i ne izaziva nepoželjne popratne efekte. Doziranje: 140 g na 1hl vina da bi se za 1% smanjila ukupna kiselina.
DETERBAC
Univerzalno sredstvo za održavanje čistoće i higijene podruma i enološke opreme.

