Stop program

"Stop" je robna marka tvrtke Instruvet u koju spadaju proizvodi koji su u proteklih godina stekli popularnost kod kupaca bilo da se radi o svakodnevnoj upotrebi kako u domaćinstvu tako i u profesionalnoj upotrebi registriranih tvrtki koje obavljaju poslove DDD-a (dezinfekcije, dezinsekcije ideratizacije), poljoprivrednih proizvođača i ostalih.

STOP - ŽUTE LJEPLJIVE PLOČE

U pakiranju se nalazi 10 žutih ploča sa pripadajućim kukicama.

Profesionalno sredstvo za mehaničko uništavanje i monitoring štetočina u voćnjacima, rasadnicima, vrtovima, vinogradima, staklenicima i dvorištima. Stop ploče su bez otrova i bez mirisa, te su kao takve idealno sredstvo za primjenu kod ekološkog uzgoja.

Uspješno se koristi kod suzbijanja: maslinove muhe, maslinovog moljca, štitastog moljca, voćnih mušica, voćnih osica, pipa, lisnih ušiju, resičara, tripsa, stakleničkih grinja i ostalih štetočina.

DERATIZACIJSKA PLOČA

Pakiranje sadrži 2 ljepljive ploče.

Stop - ljepljive ploče za miševe su efikasan alat za hvatanje i kontrolu glodavaca i mogu se upotrebljavati u privatne i komercijalne svrhe. Njihova vrlo jednostavna primjena vam omogućava brzo postavljanje na željeno mjesto.

Samo skinite zaštitnu foliju i postavite ju na područja gdje se kreću glodavci. Svaka ploča također ima i perforacije koje omogućavaki brzo i jednostavno pretvaranje ljepljive ploče u ljepljivi tunel u koji se glodavci rado zavlače.

STOP - DERATIZACIJSKO LJEPILO

Deratizacijsko sredstvo za pripremu zamki za miševe i druge manje glodavce. Pakiranje sadrži 135 gr.

Deratizacijsko ljepilo koje se upotrebljava za hvatanje štetnih glodavaca i insekata. Deratizacijsko ljepilo nanosimo na podlogu (drvo, papir ili karton) koju odlažemo u blizinu kretanja štetnika. Radi boljeg učinka postaviti mamac na sredinu podloge (komadić hrane).

STOP - MIŠOLOVKA

Extra jaka kvalitetna i dugotrajna mišolovka za hvatanje miševa, štakora i drugih štetočina.

STOP - MUHOLOVKE

Pakiranje sadrži 4 muholovke.

Jednostavan način da se riješite dosadnih muha i ostalih insekata jednim potezom!

STOP - LOVAC NA ŽOHARE

Pakiranje sadrži 4 muholovke.

Pakiranje sadrži 5 ljepljivih lovaca na žohare sa mamcem.

STOP LOVAC NA ŽOHARE prvenstveno je namijenjen za suzbijanje žohara. ali se pokazao i uspješnim u hvatanju i ostalih gmižućih insekata. Svaka lovka sadrži i već pripremljeni mamac i tako omogućava lakše i brže hvatanje neželjenih insekata. Svaka lovka također ima i perforacije koje omogućavaju brzo i jednostavno pretvaranje lovke u tunel u koji se insekti rado zavlače.

STOP - DERATIZACIJSKA KUTIJA

Profesionalna deratizacijska kutija od tvrde plastike sa dva zaštitna ključa.

STOP - UNIVERZALNI INSEKTICIDNI SPREJ

Univerzalni insekticidni sprej sa osvježavajućim mirisom mandarine koji je našao primjenu u kućnoj upotrebi, kao i u profesionalnoj zbog svoje formulacije. Trenutno djeluje na sve leteće i gmižuće insekte, a pritom ostavlja ugodan miris mandarine.

Veterinarski lijekovi

U našoj ponudi možete naći sve veterinarske lijekove koji su registrirani za upotrebu na području RH, a neki od njih su vakcine, antibiotici, injektori, anestetici, inhibitori, antiparazitici, vitamini, suspenzije

Veterinarski instrumenti

U našoj ponudi možete pronaći široku paletu veterinarskih instrumenata, a izdvojili bismo slijedeće: kateteri, mikroskopi, igle, brizgalice, sterilizatori, trihinoskopi, el.mag. mješalice, kirurške škare, noževi, skalpeli

Zaštita bilja

Zaštita bilja: insekticidi, herbicidi, fungicidi, akaracidi, limacidi... U našoj distribuciji zastupljeni su kompletni programi tvrtke Genera, Chromos Agro, Bayer CropScience, Syngenta, Basf, AgroChem i ostali...

Oprema za kućne ljubimce

Nudimo Vam kompletnu opremu za sve kućne ljubimce: pse, mačke, ptice, ribice, kornjače, hrčke...
Izdvajamo: Ogrlice, vodilice, brnjice, akvarije, krletke, hranilice, pojilice, stelje, posude i drugo.

Kontaktirajte nas

Adresa

Drobilina 16
10255 Gornji Stupnik

Kontakt brojevi

Tel. 01/6515-070
Fax. 01/6589-061

E-mail

prodaja@instruvet.hr
racunovodstvo@instruvet.hr

Instruvet d.o.o. © 2015. Privacy Policy